VAN SLAGENLANDSCHAP NAAR EILANDKAVELS
VAN SLAGENLANDSCHAP NAAR EILANDKAVELS
van slagenlandschap naar eilandkavels

De Steupel ligt aan de oorspronkelijke lintbebouwing van Oud-Reeuwijk. Voor de verkaveling van dit bijzondere gebied is een plan ontworpen dat recht doet aan de cultuurhistorische kenmerken en de landschappelijke context van deze plek. Kenmerkend zijn de veenontginningen, de strokenverkaveling en de boerderijen. Dit komt allemaal terug in het plan.

Tik 1 keer op een kavel voor snelle informatie en tik 2 keer voor een beknopt kavelpaspoort

Beweeg met uw muis over de kaart voor meer informatie of klik op een kavel voor een beknopt kavelpaspoort


Het slagenlandschap, ontstaan door de veenontginningen, is in De Steupel nog goed zichtbaar. De drie stroken land vormen de basis van het plan. Op de twee westelijke stroken wordt een kwalitatief hoogwaardig woongebied ontwikkeld met ruimte voor negen woningen op ruime eilandkavels.

Een prachtig natuurkavel
Kavel nummer 1 vormt de afronding van het bestaande bebouwingslint aan De Steupel, deze grenst aan de achterzijde aan het water. De derde, meest oostelijke strook, wordt een prachtige natuurkavel. Een langgerekt eiland met natuurlijke oevers en ondiepe poelen.


Privacy en bezonning

De ligging en de royale maat van de kavels verzekeren u van voldoende mogelijkheden voor privacy en een optimale bezonning. Het uitzicht over het water en de omgeving is prachtig.

Om voor alle eigenaren gezamenlijk de kwaliteit van de omgeving te borgen zijn er een aantal regels opgesteld. Zo wordt bij de inrichting van de kavel het natuurlijke en landelijke karakter gekoesterd.

Wilt u meer weten? Neem contact op met Dupree Makelaars.