OMRINGD DOOR RIET EN WATER
OMRINGD DOOR RIET EN WATER

Het is een prachtige plek in Reeuwijk. Verscholen achter het riet naast de plas Broekvelden. Een landelijk stukje Reeuwijk langs twee doodlopende straten. De korte en de lange Steupel.
Hier is het heerlijk rustig wonen in de natuur. toch zijn alle voorzieningen van het dorp vlakbij. Zelfs een excellente basisschool ligt op loopafstand.

Landelijke uitstraling
De bestaande omliggende bebouwing is  vrijstaand met een landelijke uitstraling. De kavels liggen allemaal aan het water en negen van de tien kavels liggen op een eiland. Het gebied wordt omsloten door een watergang met brede rietkragen. 

De natuur is hier overal voelbaar en hoorbaar. Kabbelend water, wuivend riet en zingende vogels.

Reeuwijkse Plassen
Via het sluisje ten noorden van de kavels zijn de Reeuwijkse Plassen goed bereikbaar. U krijgt een persoonlijk pasje om de sluis te bedienen.
In Reeuwijk is het altijd vakantie. Heerlijk met de boot eropuit, voor een bezoekje aan een terras, een boodschapje of gewoon lekker dobberen op een van de plassen.
Ook met de auto is De Steupel zeer goed bereikbaar. Binnen enkele minuten zit je op de A12. Utrecht, Den Haag en Rotterdam, met de auto ben je er zo.